Cursuri de Inforenergetică

Cursuri-de-Inforenergetica

Fundaţia de Inforenergetică “Sf. Ap. Andrei” Filiala Iaşi oferă servicii de biodetecţie şi tratament inforenergetic, şi organizează periodic cursuri acreditate de Societatea Română de Radiestezie şi de Fundaţia de Inforenergetică.

Aceste cursuri conferă dreptul de a practica ocupaţia de INFORENERGETICIAN RADIESTEZIST, cod COR 223007, conform avizului Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale nr. 35/18.05.1999.

Ocupaţia de inforenergetician radiestezist a fost introdusă în COR prin ordin comun al Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale/ Comisiei Naţionale de Statisitică, nr. 86/ 10.01.2000, respectiv 1055/ 12.01.2000, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 29 din 26.01.2000.

Clasificarea profesiei de inforenergetician radiestezist  a avut loc în urma demersurilor efectuate în anul 1999 de către Fundaţia de Inforenergetică „Sf. Apostol Andrei ” şi a avizelor favorabile primite de la Ministerul Sănătăţii, Agenţia Naţională Pentru Ştiinţă Tehnologie şi Inovare, precum şi de la Institutul de Expertiză Medicală şi Recuperare a Capacităţii de Muncă.

Cursurile sunt structurate gradual, gradul 1 (începatori) fiind un curs esenţial în studierea fenomenelor extrasenzoriale, în care se pune accent pe utilizarea instrumentelor de măsură şi control şi a metodelor specifice investigaţiei inforenergetice.

Gradele superioare aprofundează studiul sistemelor vii, a variabilităţii energetice ce influenţează starea de sănătate a acestora, precum şi a metodelor de intervenţie, pentru aducerea lor la starea de funcţionalitate perfectă.

Documentarul de mai jos vă prezintă ce presupune vindecarea întregului sistem viu uman şi cum se poate ajunge la aceasta, prin terapiile inforenergetice:

Inforenergetica – Ştiinta în slujba Vietii

Detalii la:
tel. 0741 192 579 – Dragoş Scîntei
e-mail: iasi@inforenergetica.ro

 

5 Responses to Cursuri de Inforenergetică

 1. Nechita Ana Maria spune:

  Buna ziua!
  As dori sa stiu programul cursului si pe ce perioada se desfasoara, precum si pretul !
  Va multumesc!

 2. Mirela alexa spune:

  Buna ziua ! asi dori sa stiu cum ma pot inscrie la curs, pe ce perioada este cursul in ce zile se efectueaza precum si pretul cursului.

  Va multumesc !

 3. Florin Vararu spune:

  Buna ziua ! asi dori sa stiu cum ma pot inscrie la curs, pe ce perioada este cursul in ce zile se efectueaza precum si pretul cursului.

  Va multumesc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>