Despre Inforenergetică

terapie-inforenergetica-w

Inforenergetica abordează problema sănătăţii din perspectivă energetică, fără să facă abstracţie de sistemul fizic. Aceasta urmăreşte vindecarea întregului sistem viu prin corectarea disfuncţiilor energetice cauzatoare a stării patogene, dar şi prin schimbarea modului de viaţă – parte componentă din procesul de vindecare.

Inforenergetica este o nouă ştiinţă de frontieră care a fost comunicată internaţional pentru prima dată cu ocazia Antantei Medicale Intermediteraneene din 9-12 septembrie 1992 de la Mamaia de către fondatorul ei, domnul Claudian Dumitriu, membru al Uniunii Medicale Balcanice, Preşedintele Societăţii Române de Radiestezie şi al Fundaţiei de Inforenergetică “Sf. Apostol Andrei”. Lucrarea prin care a fost prezentată noua ştiinţă INFORENERGETICA de Dl. C.L.C. Claudian Dumitriu,  a fost apreciată şi premiată la această antantă cu DIPLOMA DE ONOARE.

Această ştiintă spirituală, care include învăţăturile din Sfânta Scriptură şi toate ştiintele moderne, utilizează metode proprii de cercetare. Unică în lume este posibilitatea de a efectua masurători şi determinări alfa-numerice cu ajutorul instrumentului principal de lucru – ansa radiestezică, patentată cu brevetul de invenţie RO113710 din anul 1996.

Fundaţia de Inforenergetică “Sf. Ap. Andrei” – Filiala Iaşi organizează periodic cursuri de instruire pentru ocupaţia de Inforenergetician Radiestezist în conformitate cu legislaţia în vigoare, cod COR 223007.

Cursurile sunt structurate gradual, gradul 1 (începatori) fiind un curs esenţial în studierea fenomenelor extrasenzoriale, în care se pune accent pe utilizarea instrumentelor de măsură şi control şi a metodelor specifice investigaţiei inforenergetice.

Gradele superioare aprofundează studiul sistemelor vii, a variabilităţii energetice ce influenţează starea de sănătate a acestora, precum şi a metodelor de intervenţie, pentru aducerea lor la starea de funcţionalitate perfectă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>