Ce este Inforenergetica

IE porumbel

Matematicienii ar spune ca Inforeneregetica este funcţia uniform crescătoare al cărei grafic tinde asimptotic la +¥.

Filosofii ar încerca să-ţi explice că infinitul e de neatins pentru că e necuprins şi că, de fapt, necuprinsul se află în fiecare dintre noi.

Astronomii ar spune că infinitul din noi e neglijabil în comparaţie cu marele infinit din afara noastră şi s-ar apuca să-l măsoare pe acesta în ani lumină.

Poetul nu, n-ar număra anii lumină, doar şi-ar umple ochii cu lumina “stelei care-a răsărit” şi-ar picura din ochi o lacrimă pentru că până la ea “e-o cale-atât de lungă”.

În final, inginerii ar face o rachetă propulsată cu cel mai puternic combustibil şi ar porni să atingă infinitul.

Dacă ar studia Inforenergetica, matematicienii şi-ar da seama că infinitul către care tindem este Dumnezeu, filosofii, că Dumnezeu este în noi şi în tot ceea ce ne înconjoară, astronomii ar şti că poţi călători şi cu viteze mai mari decît viteza luminii, iar inginerii şi-ar alimenta rachetele cu IUBIRE.

Inforenergetica este ştiinţa care te învaţă să-L descoperi pe Dumnezeu în tine şi să te bucuri pentru că ai aflat că Dumnezeu a pus în tine picătura ta de Lumină Necreată.

Inforenergetica este ştiinţa care te învaţă să-L descoperi pe Dumnezeu în toate cele create de El şi te bucuri pentru că ai aflat că le poţi iubi cu Iubire Divină.

Inforenergetica este ştiinţa care te învaţă să-L înţelegi pe Dumnezeu şi te bucuri ca atunci când rezolvai o problemă foarte grea de matematică.

Inforenergetica este ştiinţa care te învaţă să-L manifeşti pe Dumnezeu şi te bucuri că în fiecare clipă îţi este tot mai DOR de EL.

 Asp. IO Roxana Andrei

One Response to Ce este Inforenergetica

  1. tv online spune:

    Chiar interesant. Cea ce am vazut pe pagina dvs. despre Ce este Inforenergetica | Glasul Iubirii m-a impresionat. Va felicit pentru dezvoltarea http://www.glasuliubirii.ro, care e un site care merita cunoscuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>